ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Wednesday, September 30, 2015

Η xristin άνοιξε το κονάκι της και σας περιμένει!


Τι κάνετε πουλάκια μου;
Είστε όλοι καλά;
Και οι ΝΑΙδες και οι ΟΧΙδες;
Ελπίζω να σας βρίσκω και τους μεν και τους δε ακμαιότατους και έτοιμους για φθινοπωρινό....βούλιαγμα επί του…..καναπέως γιατί μην μου πείτε ότι υπάρχει αυτή την στιγμή άνθρωπος έτοιμος για……φθινοπωρινή επαναστατική γυμναστική.
Το Σύνταγμα πλέον είναι τουριστικός προορισμός και ευκαιρία για φωτό με τους τσολιάδες και δεν θέλω ουουουου!

Την xristin ποτέ δεν την χαρακτήριζε ιδιαίτερη επαναστατικότητα αλλά τώρα ειδικά έχει βουλιάξει για τα καλά επί του καναπέως και δεν σκοπεύει να κουνηθεί με καμία……κυβέρνηση!
Μην ακούσω κάλεσμα για αγώνες!
Θα τα χαλάσουμε!
Εξάλλου με έναν Λεβέντη στην Βουλή κοιμόμαστε ήσυχοι!  
Η xristin σκόπευε να το κολοβαρέσει λίγο ακόμη αλλά μετά το σχόλιο της ria και της Δάφνης να τα μαζέψει και να γυρίσει πίσω ,σήκωσε τον ποπό της,τα μάζεψε,γύρισε και ο Θεός βοηθός 
Επιστρέφει βέβαια τώρα που ο εκλογικός κουρνιαχτός έχει κατακαθίσει και η μπλογκόσφαιρα βρίσκεται σε νιρβάνα και χωρίς τα έντονα πολιτικά πάθη της εποχής του ΝΑΙ και του ΟΧΙ που γινόταν της τρελής,της μουρλής και της παλαβής.Αυτές οι τρεις κυρίες ήταν και η αιτία που έκλεισε το κονάκι της.
Η xristin κατάλαβε πολύ νωρίς ότι τα πολλά ΟΧΙ δεν φέρνουν ευτυχία και προσπάθησε να σας ενημερώσει αλλά δεν ακούγατε πουλάκια μου και ας ούρλιαζε κάθε φορά που έβγαζε το κεφάλι της από το νερό όπου με κρόουλ,πρόσθιο,ύπτιο και πεταλούδα προσπαθούσε να σμιλέψει σφιχτά οπίσθια αλά Τζούλια Νόβα.
Σφιχτά οπίσθια μπορεί να μην τις προέκυψαν αλλά ένα ωραιότατο λουμπάγκο κατάφερε να το αποκτήσει και έμεινε τανάσκελα για λίγες μέρες με αποτέλεσμα να χαλαρώσουν όχι μόνο τα οπίσθια αλλά και οι αντιστάσεις στο φαγητό καθότι είναι γνωστό ότι τανασκελομένος δεν σημαίνει απαραίτητα και πεινασμένος.
Τέσπα,ας αφήσουμε το σοβαρό θέμα με τα οπίσθια της xristin στην χαλαρότητα του και ας πάμε……
Που πάμε;
Χάθηκα καλέ!
Α ναι,στα έντονα πολιτικά πάθη του καλοκαιριού.
Δεν τα αντέχει αυτά η xristin μάνα μου.Την αδρεναλίνη την θέλει στον οργανισμό της σε ποσότητες που καθόρισε η μάνα φύση και όχι τα κόμματα.
Κάποιοι παρασύρθηκαν και γέμισαν την μπλογκόσφαιρα με περίσσεια αδρεναλίνη.
Τι να την κάνεις τόση πολιτική αδρεναλίνη καλέ;
Δεν σας έχουν πει ότι η περίσσεια κορτιζόλης δηλαδή ο υπερκορτιζολισμός σου κάνει την μούρη πατσαβούρα καθότι ψάχνεις με μεγεθυντικό φακό το κολλαγόνο που σου την κρατάει σφριγηλή,σου ρίχνει στα τάρταρα την βιταμίνη D,αποκτάς ωραιότατο κοιλιακό λίπος και μπράβο σου και κοιμάσαι με το μετρητή σακχάρου αγκαλιά;
Και για να την ρίξεις αυτήν την καταραμένη περίσσεια κορτιζόλης πρέπει να το ρίξεις στον……διαλογισμό,να ακούς μέχρι σκασμού μουσική,να πίνεις τσάι,να σου κάνουν μασάζ στις πατούσες Κινέζες με μικρά χεράκια,να βγεις με φίλο(αν σου έχει μείνει κάποιος μετά το δημοψήφισμα) και να γελάς,να γελάς,να γελάς σαν….. μαλάκας μέχρι να σου πέσει η…..κορτιζόλη!
Α,η xristin ξέχασε να σας πει ότι η ανεβασμένη κορτιζόλη κάνει στενή παρέα με την..... λίμπιντο η οποία έχει την κακιά συνήθεια να.....πέφτει στα πατώματα από την χαρά της όταν συναντάει την κορτιζόλη και άντε να την ξανασηκώσεις(την λίμπιντο λέμε).
Λοιπόν την λίμπιντο και τα μάτια σας.
Καλώς σας βρήκα και καλό φθινόπωρο!


Bookmark and Share

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...