ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Saturday, January 30, 2010



ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ


Φιλικό πρόσωπο μου έστειλε χθές e-mail και μου έγραψε ότι διαβάζοντας την ανάρτηση μου με τον τίτλο "ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ",έχει να μου κάνει μία παρατήρηση για την γραφή της φράσης«ούκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος»,και πιο συγκεκριμένα μου επισήμανε ότι η φράση έχει γραμματικό λάθος και έχει και λάθος τονισμό.
Παραθέτω παρακάτω αυτούσια την παρατήρηση του καλού μου φίλου και λάτρη της ελληνικής γλώσσας. Καλό είναι να ξεστραβωνόμαστε εμείς τα μειράκια της γραφής.

Tuesday, January 26, 2010


ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ!


Αυτό που τόσο καιρό,με υπομονή και επιμονή,τούβλο με τούβλο,πετραδάκι με πετραδάκι έχτιζα , ήρθε τώρα η εταιρία που το φιλοξενούσε και μου δήλωσε οτι αποφάσισε να το γκρεμίσει με μπουλντόζες και εαρόσφυρα.Ετσι η ανάλγητη εταιρία με ξεσπίτωσε χειμωνιάτικα λέγοντας μου, «No many» κυρά μου «no site». Αισθάνομαι σαν Persona non grata(ανεπιθύμητο πρόσωπο).
Δεν είμαι βέβαια η μόνη που έφαγα πόρτα, καθότι το ίδιο έπαθε και ο πολύς George( ο CLOONEY ντε), που πήγε στο πάρτι χωρίς Martini και άκουσε το «No Martini,no party».
Και καλά εμένα με ρήμαξε η οικονομική κρίση,αλλά ο Goerge, why?
Και άντε εγώ τώρα να βουρλίζομαι χτίζοντας τον νέο χώρο μου, που αποφάσισα να είναι blog, ενδίδοντας στην σύγχρονη τρέλα των blogger.
Η εταιρία πετώντας με στον δρόμο σαν έκθετο, με ενημέρωσε ότι «αρκετά εκτονώθηκες κυρά μου, χρησιμοποιώντας τζάμπα τον φιλόξενο χώρο μας.
Ρίξε και το ευρουδάκι να λαδώσεις την μηχανή»
Δίκιο έχουν οι άνθρωποι αλλά ούκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος.
Εγώ πάλι για να τους εκδικηθώ άφησα στην ιστοσελίδα όλη την προίκα μου να τους θυμίζει τι είχαν και τι έχασαν, και το χειρότερο γ΄αυτούς είναι ότι άφησα και την φωτογραφία του καταλληλότερου, (επονόμαζόμενου και μπούλη η χοντρούλη)με το δάχτυλο στην πρίζα να χτυπιέται εις τον αιώνα τον άπαντα.Αμήν.
Αλλά μπορεί να του βγει και σε καλό, και με τόσο ρεύμα να χάσει και κανένα κιλό.
Τωρα εγώ προσπαθώ να βγάλω άκρη με κάτι περίεργες λέξεις όπως SEO,RSS Feed,tags,keyword,proximity,SEF,torrents και δεν συμμαζεύεται.
Ο Θεός της πληροφορικής μαζί μου!

Bookmark and Share

Saturday, January 23, 2010


ΤΟΥ SPREAD ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ


-Αυτά τα σπρέι βραχνάς μου έχουν γίνει και δεν μπορώ να κοιμηθώ.

-Αφού έχεις αλλεργία, μην τα χρησιμοποιείς άνθρωπε μου.-Γιατί, εμένα μόνο πειράζουν;Εδώ ολόκληρος υπουργός οικονομικών βλέπει κάθε νύχτα εφιάλτες εξαιτίας τους.
- Εχει αλλεργία και ο Παπακωνσταντίνου;-Αυτός και αν έχει. Κάθε φορά που ανεβαίνουν του κόβετε η αναπνοή.
-Ε,τότε έχει σοβαρό πρόβλημα ο άνθρωπος.-Αν κατάλαβες, συζητάμε για τα σπρέι και τον δανεισμό της χώρας.
-Δανειζόμαστε για να αγοράσουμε σπρέι; Τι μαθαίνει ο άνθρωπος.-Σε ενημερώνω ότι τα σπρέι των ελληνικών ομολόγων έφτασαν σήμερα στο 311%.
-Εφτασαν 311% πάνω τα σπρέι; Από αύριο κομμένα. Προτiμώ να ξεβουλώνω την μύτη μου με Tuboflo, αλλά τι σχέση έχουν τα ελληνικά ομόλογα με τα σπρέι.-Γιατι,έχει σχέση το Tuboflo; Τι με νοιάζει εμένα με τι ξεβουλώνεις εσύ την μύτη σου.
-Εσύ δεν είπες ότι αυξήθηκαν οι τιμές στα σπρέι;
-Δεν τα λέω εγώ.Η Ευρωπαϊκή Ενωση μας τα ψέλνει.
-Ενδιαφέρεται η Ευρωπαϊκή Ενωση για τις μύξες μου;-Για τα αυξημένα σπρέι δανεισμού μας ενδιαφέρεται.
-Τι την νοιάζει την Ευρωπαϊκή Ενωση αν εμείς θα δανειστούμε για να αγοράσουμε σπρέι;-Τα σπρέι δεν αγοράζονται .Δεν είναι μαρούλια.
-Γιατί, τα μαρούλια αγοράζονται; Απλησίαστα είναι στην λαϊκή.-Ζαλίστηκα. Κάπου έχουμε χαθεί. Πάμε από την αρχή, κοινώς πάρτο αλλιώς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...